TV-Novini.com

ТВ Европа

Програмата за Сряда / 22.11.2017

 • 22:00     Новини
 • 22:20     Спорт
 • 22:30     новини
 • 22:45     Спорт
 • 23:00     Вечерен новинарски блок
 • 05:00     Новини, спорт и времето
 • 06:30     "Европа сутрин" - сутрешен блок
 • 09:00     новини
 • 09:15     Спорт
 • 09:30     Новини
 • 09:45     прогноза за времето и спорт
 • 10:00     Новини
 • 10:10     Прогноза за времето
 • 10:15     Топ шоп
 • 10:30     новини
 • 10:40     "Европространство"
 • 11:00     Новини
 • 11:15     Топшоп
 • 11:30     Новини
 • 11:45     Телестар
 • 12:00     Новини
 • 12:15     Топ шоп
 • 12:30     новини
 • 12:35     Прогноза за времето
 • 12:45     прогноза за времето и спорт
 • 13:00     Централни обедни Новини
 • 13:25     Прогноза за времето
 • 13:30     новини
 • 13:35     Спорт
 • 13:45     Телестар
 • 14:00     Новини
 • 14:15     "В обектива"
 • 14:30     новини
 • 14:45     Топ шоп
 • 15:00     Новини
 • 15:15     "В обектива"
 • 15:30     новини
 • 15:45     Телепазар
 • 16:00     Новини
 • 16:10     Прогноза за времето
 • 16:15     Телевизионен пазар
 • 16:30     новини
 • 16:35     Спорт
 • 16:45     Телестар
 • 17:00     Новини
 • 17:25     Прогноза за времето
 • 17:30     новини
 • 17:35     Темите - публицистика
 • 18:00     новини
 • 18:10     Бизнес темите
 • 18:30     Централна емисия Новини
 • 19:15     Прогноза за времето
 • 19:20     Спорт
 • 19:30     новини
 • 19:45     Спорт
 • 20:00     Новини
 • 20:10     Темите - публицистика
 • 20:30     новини
 • 20:40     Бизнес темите
 • 21:00     Вечерни Новини
 • 21:45     прогноза за времето и спорт
 • 00:00     05.00 Нощен новинарски информационен блок