TV-Novini.com

Мишо Мишев с дебютно видео след „Гласът на България” 4

Мишо Мишев с дебютно видео след „Гласът на България” 4

Мишо Мишев е третият талант от четвъртия сезон на „Гласът на България“, който само няколко месеца след края на шоуто може да се похвали с оригинален сингъл и видео към него, благодарение на bTV и „Монте Мюзик“. Видеото на Мишо ft. Billy Hlapeto „Non Stop“ прави своята премиера днес, 10 ноември, ексклузивно на официалния сайт на „Гласът на България” и всички канали на bTV. Парчето ще се завърти в YouTube канала на „Монте Мюзик“ и по всички музикални станции от 13 ноември.

Песента „Non Stop“ е подарък на Мишо от неговия треньор в шоуто – Графа. В етапа „Вокални двубои“ в миналия сезон на „Гласът на България“ Влади Ампов трябваше да направи тежкия избор да не класира напред в шоуто 17-годишния ученик в музиканото училище в Стара Загора и като компенсация и жест на уважение към неговия вокален талант обеща да му напише песен.

Само няколко месеца след края на най-успешното музикално риалити у нас Графа вече има готов продукт. Той е автор на текста и музиката, и съвместно с Искрата – на аранжимента на „Non Stop“. Трогнат от жеста, Мишо споделя: „Дори в най-смелите си мечти не съм си представял, че Графа ще напише песен за мен и ще започна кариерата си в професионалната музика със собствен сингъл и страхотен видеоклип към него. Благодарен съм на моя треньор Графа и на bTV за възможността и пожелавам на всички участници в новия сезон на „Гласът на България“ да имат моите възможности и късмет.“

Влади Ампов успява да привлече към проекта известния у нас хип-хоп изпълнител Billy Hlapeto, който се включва в края на парчето.

Режисьор на видеото на „Non Stop” е известния в музикалния бранш Павлин Иванов – Bashmotion, който пресъздава ритмичността и настроението на парчето в многоцветен клип с лятно настроение и голям емоционален заряд. Снимките са правени в началото на октомври изцяло на закрито в столичен скейт парк.

Мишо Мишев е поредният талант, който благодарение на „Гласът на България“ продължава музикалния си път и след края на шоуто. Победителят Радко Петков и Кристиан Грънчаров, отново учстник в четвъртия сезон на риалитито по bTV, дебютираха само преди няколко седмици със свои оригинални хитове. Още няколко имена – Милена Цанова, Никола Константинов и Сара Сюзет Намба от последния сезон на шоуто получиха признание за качествата си на световната сцена, като последните двама бяха включени в класациите на най-добрите изпълнения на ‘The Voice’ Global.

На фона на тези успехи в момента екипът на продуцираното от bTV MG музикално риалити „Гласът на България“ прослушва музикални надежди в големите градове на България. Шоуто вече проведе предварителни кастинги в София, Варна, Бургас, Пловдив и Велико Търново. Последният ден за прослушвания ще бъде утре, 11 ноември, в студио 5 в НДК, вх. А3 от 9 часа сутринта. Всеки, желаещ да стане „Гласът на България 2018“, може да се яви на предварителния кастинг.

Дебютното видео на Мишо ft. Billy Hlapeto „Non Stop“ може да гледате ексклузивно тук: http://glasat.btv.bg/video/videos/mish-ft-billy-hlapeto-non-stop.html

Коментари

Вашата реклама