TV-Novini.com

ЛЕПА БРЕНА ИЗДИРВА КАДРИ ОТ ПАМЕТНИЯ КОНЦЕРТ НА СТАДИОН „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“

ЛЕПА БРЕНА ИЗДИРВА КАДРИ ОТ ПАМЕТНИЯ КОНЦЕРТ НА СТАДИОН „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“

След като сръбската мегазвезда Лепа Брена обяви, че подготвя биографичен филм, чийто снимки вече започнаха, за концерта й на 18 декември в Арена Армеец, сега певицата се обръща към многобройните си фенове у нас с ново предизвикателство. Любимката на Балканите иска да събере кадри и записи от паметния й концерт на Националния стадион „Васил Левски“ през 1990 г., които да бъдат включени в 30-минутната лента за живота и кариерата на изпълнителката.

 

Филмът, описващ вълнуващия път на Лепа Брена към върха, ще бъде излъчен непосредствено преди началото на BEST OF шоуто в София, като екипът на звездата вече усилено работи по него. Именно и затова, легендата на сръбската музикална сцена се обръща към феновете си с молба да изпратят записи от историческото събитие или информация за налични кадри на имейл: 1990@moko.bg

 

За почитателите, предоставили най-интересните снимки и видеа, има специална изненада от самата Лепа Брена. Освен че материалите им ще бъдат включени в биографичната лента, най-верните фенове на звездата ще бъдат и нейни гости на концерта на 18 декември. Те ще получат билет за шоуто в Арена Армеец и ще имат уникалната възможност лично да се запознаят с легендата.

 

 

Концертът на Лепа Брена ще е на 18 декември в зала Арена Армеец. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

 

Организатор на събитието е MOKO Solution.

Коментари

Вашата реклама