TV-Novini.com

GTA V Redux излезе, играта изглежда невероятно! (+ нов геймплей трейлър и линкове за сваляне)

GTA V Redux излезе, играта изглежда невероятно! (+ нов геймплей трейлър и линкове за сваляне)

Дългоочаквания GTA V мод “Redux” вече е реалност! Ако не сте чували за него, ще ви напомним, че става дума за пълно преобразяване на хитовата игра, което засяга основно визуалният ѝ аспект.

Проектът беше стартиран от Джош Ромито още през Юли. Сега, няколко месеца по-късно, модификацията е налична за сваляне и при това – съвсем безплатно! Тъй като сървърите не могат да отговорят на натоварването, а сайтът на създателя въобще не работи, сме ви приготвили директни линкове за сваляне (скоростта е възможно да е бавна):

1. Линк 1
2. Линк 2
3. Линк 3
4. Линк 4

Информация за всички подобрения можете да получите от видеото по-долу, а тук ще обобщим съвсем накратко ключовите моменти – почти всички пътища и тротоари са с обновени текстури, експлозиите са много по-реални, метерологочните условия са изцяло “пренарисувани”, природата е много по-детайлна, светлинните ефекти са сериозно подобрени. Но това е само началото.

Макар почти във визуалната част да е „ъпгрейднато“, разработчиците са обърнали внимание и на реалността при ръкаопашен бой, изкуствения интелект на полицията и военните, а промени има дори в поведението на пешеходците и трафика, който се повишава в пиковите часове.

Информация: news.Desktop.bg

 

Коментари

Вашата реклама