TV-Novini.com

D2 със специален концерт на 14 февруари в City Stage

D2 със специален концерт на 14 февруари в City Stage

На 14 февруари за всички влюбени в хубавата музика D2 ще изнесат специален и покоряващ сърцето концерт в най-новата софийска сцена за музика City Stage. Като част от шоуто групата е подготвила акустичен сет с големите си хитове, кавъри на най-романтичните песни за всички времена като “Wicked Game” на Крис Айзък и ексклузивно представяне на новото им парче “Егоист”. Въпреки името си, песента е посветена на любовта.

На сцената D2 ще излязат с оригиналния си барабанист -  Явор Александров (Яшо), чието официално завръщане в групата след петгодишна раздяла беше обявено в края на миналата година. Специален гост ще бъде Ивайло Цветков – Нойзи.

За празника на любовта клубът е подготвил изключително предложение със специално меню за класическа среща – вечеря & концерт. Феновете ще бъдат посрещнати с питие от една от най-добрите винарни в България - Medi Valley.

Като допълнителен жест романтичният рок концерт на D2 е и на празнична цена - 10 лв. редовен билет на предварителна продажба и 15 лв. в деня на събитието и на входа. 

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на: EVENTIM: http://bit.ly/EventimD2, TicketportalBulgaria: http://bit.ly/TicketportalD2, EPAYGO-Билети и Събития и EasyPay: http://bit.ly/EpayGoD2.   

Февруари включва още цяла поредица от страхотни събития в различни стилове. На сцената на City Stage ще се качат The Demon's Claws от Монреал, Канада, с подкрепата на една от най-интересните съвременни БГ банди Comasummer (10 февруари), група Спринт със специалното участие на Rock Session (16 февруари), Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени (17 февруари), Лукас Маскиано от Аржентина (22 февруари), специална трибют вечер с участието на Шеки и Headshot, в която ще отдадем почит на великия Ози Озбърн и любимите на България Godsmack, както и на вечни рок класики (24 февруари).

Пълната програма на клуба можете да следите тук и тук: 

10.2. // The Demon' s Claws w/ Comasummer

14.2. // All We Need is... D2 Love
16.2. // СПРИНТ със специалното участие на Rock Session
17.2. // Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

22.2. // Lucas Masciano (Argentina)
24.2. // Ozzy & Godsmack: Dark Saturday Night Live Tribute

Коментари

Вашата реклама