TV-Novini.com

ГРЪЦКАТА ПОП ИКОНА ДЕСПИНА ВАНДИ ПОЛУЧИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ „СЪРВАЙВЪР“

ГРЪЦКАТА ПОП ИКОНА ДЕСПИНА ВАНДИ ПОЛУЧИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ „СЪРВАЙВЪР“

Иконата на гръцката поп музика Деспина Ванди, която на 12 март ще зарадва родните фенове с впечатляващ лайв в Зала 1 на НДК, получи интересно предложение от продуцентите на „Сървайвър“ в южната ни съседка. Именитата певица и съпругът й – футболната легенда Демис Николаидис, са сред първите звезди, поканени да участват в новия сезон на риалити шоуто.

 

След като предишния сезон на екстремното състезание бе изключително успешен, сега от предаването са решили да надминат миналогодишния рекорден интерес, залагайки на едни от най-големите гръцки знаменитости. И първите имена в списъка по желание на аудиторията са именно тези на Демис и Деспина, определяни като „гръцкото семейство Бекъм“. Въпреки примамливата финансова оферта обаче, двойката категорично отказа участие във формата и отхвърли всички опити на продуцентите на предаването да ги включи в приключенското шоу.

 

Българската публика обаче ще има възможност да види любимата си гръцка звезда на 12 март в София, когато Ванди ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес. Непосредствено преди певицата на сцената ще излезе Кириакос Георгиу – един от най-актуалните в момента изпълнители в южната ни съседка.

 

Концертът на Деспина Ваанди ще е на 12 март в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 25 до 60 лв.

За повече информация: https://www.facebook.com/events/275835666212524/?fref=ts

Коментари

Вашата реклама