TV-Novini.com

ЛЕПА БРЕНА ЗАПОЧВА УДАРНО НОВАТА ГОДИНА

ЛЕПА БРЕНА ЗАПОЧВА УДАРНО НОВАТА ГОДИНА

Любимката на Балканите Лепа Брена, която ще зарадва родните фенове на 23 март в Арена Армеец, демонстрира позитивно настроение и впечатляваща визия по време на коледните празници. В навечерието на Нова година певицата дори успя премиерно да представи най-новата си песен „Bolis I ne prolazis”, както и уникалния клип към парчето. Така юголегендата показа, че вече е в отлично здраве и форма, напълно възстановена и е по-сияйна отвсякога.

 

След като в началото на декември по лекарска препоръка се наложи балканската звезда да отложи част от концертите в турнето, сега Лепа Брена ударно стартира 2018-та. Освен новата песен, многобройните участия и медийни изяви, певицата усилено работи по новия си албум, който предстои да излезе съвсем скоро. Всеки присъстващ на концерта на Брена в София, също ще получи като специален жест новия й диск, който ще бъде раздаван в деня на самото събитие срещу представен пропуск при влизане в залата.

 

На 23 март вълнуващият спектакъл в София, ще започне с кратък биографичен филм за живота и кариерата на звездата, който публиката в Арена Армеец ще има възможност да види за първи път у нас. Гост-изпълнител на концерта ще е синът на юголегендата - Стефан Живойнович, като двамата ще изпълнят заедно и обща песен. Това ще бъде

дебют за талантливия младеж пред българските почитатели на сръбската певица.

 

Концертът на Лепа Брена е на 23 март в зала Арена Армеец. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 55 лева. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

 

Организатор на събитието е MOKO Solution.

Коментари

Вашата реклама